Επικοινωνία - Αμεσότητα - Ποιότητα - Τιμή

Η Perigramma Α.Ε. (ίδρυση 1995), είναι μια παραγωγική μονάδα που εξειδικεύεται στην εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών. Σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε αυτοκόλλητες ετικέτες για προϊόντα όπως τρόφιμα, κρασιά – ποτά, καλλυντικά, παραδοσιακά προϊόντα, μέλι, ελαιόλαδα και προωθητικά στίκερ.
Εδώ και 20 χρόνια δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των γραφικών τεχνών και ειδικότερα στον τομέα των αυτοκόλλητων ετικετών με ιδιαίτερη τεχνογνωσία.
Στεγαζόμαστε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας σε έναν χώρο 1.500m2. Διαθέτουμε καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής αυτοκόλλητων ετικετών ικανή να προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα των αναγκών της αγοράς.

Οι χρόνοι παράδοσής μας είναι οι πιο άμεσοι στην αγορά

Την ποιότητά και την αξιοπιστία μας την συμπληρώνει το διεθνές πιστοποιητικό. Λειτουργούμε με τα πιο απαιτητικά πρότυπα ποιότητας ώστε να εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη και σωστή λειτουργία της εταιρείας, την σταθερή και υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε, και παράλληλα δημιουργούμε τις προϋποθέσεις που μας επιτρέπουν να κάνουμε συνεχείς έρευνες και να επενδύουμε σε νέες καινοτομίες με γνώμονα τις απαιτήσεις της αγοράς.

Τεχνογνωσία - Εμπειρία - Εμπιστοσύνη

Οι επενδύσεις σε υψηλές τεχνολογίες, η εμπειρία των ανθρώπων που στελεχώνουν την εταιρεία καθώς και η συνεχείς εκπαίδευση και ενημέρωση έχουν εδραιώσει την Perigramma Α.Ε ως μια από τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές εταιρείες του χώρου. Στηρίζουμε τις συνεργασίες μας σε γερές βάσεις έχοντας την δυνατότητα να εξυπηρετούμε μεγάλες εταιρείες της ελληνικής βιομηχανίας αλλά και του εξωτερικού, καθώς επίσης μικρούς παραγωγούς και start up επιχειρήσεις.

Στην Perigramma Α.Ε πιστεύουμε στην ειλικρίνεια, την σκληρή δουλειά και αφοσίωση, θεμέλια για την ανάπτυξη καλών και μακροχρόνιων επαγγελματικών σχέσεων.

Σκοπός και καθημερινός μας στόχος είναι να κερδίζουμε και να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Προμηθευτές

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους προμηθευτές του χώρου επειδή το προϊόν σας αξίζει το καλύτερο.

Ποιοτικός έλεγχος

Είναι πολιτική μας στην Perigramma Α.Ε η παραγωγή αυτοκόλλητων ετικετών υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας και παραδίδονται με ταχύτητα και καλή εξυπηρέτηση.
Η ποιότητα είναι ο βασικός παράγοντας που εξασφαλίζει την διαρκή εμπιστοσύνη των πελατών μας.
Εάν ψάχνετε την υψηλότερη ποιότητα σε συνδυασμό με την σταθερή παραγωγική διαδικασία, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με το ISO 9001:2008.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το πιστοποιητικό

Δίκτυο Πελατών