Γραμμή παραγωγής

Η καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα και ο σωστός προγραμματισμός είναι τα βασικά όπλα της Perigramma Α.Ε, που της επιτρέπουν να μπορεί να καλύψει κάθε σας απαίτηση σε όγκο και ποιότητα, από τις μικρές παραγγελίες σας έως τις μεγαλύτερες.

Όλα τα στάδια παραγωγής πραγματοποιούνται στο χώρο μας, από την δημιουργία μακέτας, την προεκτύπωση, την εκτύπωση, το φινίρισμα (χρυσοτυπία, ανάγλυφο, πλαστικοποίηση κλπ.) έως την παράδοση στο χώρο σας.

Όλες οι ενέργειες παρακολουθούνται από μια κεντρική μονάδα, μέσα από την οποία κωδικοποιούνται και προγραμματίζονται όλες οι εισερχόμενες εργασίες ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος και ιχνηλασιμότητα της παραγωγικής διαδικασίας.

Τεχνικές - Υλικά

Οι τεχνικές εκτύπωσης που διαθέτουμε είναι οι Offset και Letterpress. Για πιο απαιτητικά αποτελέσματα μπορούμε να εφαρμόσουμε θερμοτυπία (χρυσοτυπία, ασημοτυπία κ.α), ανάγλυφο (γκοφρέ) καθώς και αρίθμηση.

Έχουμε την δυνατότητα εκτύπωσης αυτοκόλλητων ετικετών σε υλικά όπως χαρτί, πλαστικό, διάφανο, θερμικό, ειδικά ανάγλυφα χαρτιά για ετικέτες κρασιού, ελαιόλαδου, καθώς και σε υλικά που αποδίδουν μεταλλικά εφέ.

Σε όλα μας τα υλικά υπάρχει μεγάλο απόθεμα, ώστε να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας.

Δημιουργικό Τμήμα

Το δημιουργικό μας τμήμα είναι πλήρως αυτόνομο και σε συνεργασία με τις πωλήσεις φροντίζει να ερευνά τις απαιτήσεις και την τάση της αγοράς με στόχο να προωθήσετε και να εξελίξετε το προϊόν σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η πολύ μεγάλη εμπειρία μας, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να σχεδιάσετε με την καλύτερη σχέση τιμής/αξίας, τις αυτοκόλλητες εττικέτες που θα κάνουν τη διαφορά για το προϊόν σας.

Το δημιουργικό τμήμα αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και συνέπεια:

-Δημιουργία μακέτας αυτοκόλλητης εττικέτας
-Αναβάθμιση και χρωματικές διορθώσεις της δικής σας ετικέτας
-Barcodes με πιστοποίηση αναγνωσιμότητας
-Ψηφιακό δοκίμιο

Τέλος, όλα τα προεκτυπωτικά (κλισέ, φιλμ κλπ.), παράγονται στον χώρο μας ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε και να εγγυόμαστε το τελικό αποτέλεσμα και την ποιότητα των προϊόντων μας.

Πωλήσεις

Η εμπειρία και η τεχνική κατάρτιση των ανθρώπων που στελεχώνουν την εταιρία μας, βοηθά στο να έχουν οι συνεργάτες μας άμεσες απαντήσεις και λύσεις σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα προκύπτει.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πολύ καλά το αντικείμενο για το οποίο πραγματοποιείς μια πώληση και αυτό προϋποθέτει βαθειά γνώση, υπευθυνότητα και πάνω απ’ όλα σεβασμό στον πελάτη, κάτι το οποίο φροντίζουμε να διαθέτουν οι συνεργάτες μας που αντιπροσωπεύουν την Perigramma Α.Ε..

Παραδόσεις - Διανομές

Γρήγοροι χρόνοι παράδοσης των αυτοκόλλητων ετικετών σας

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται καθημερινά από δικά μας οχήματα εντός Αττικής και στην υπόλοιπη Ελλάδα με πρακτορείο που θα μας υποδείξετε.
Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα για παράδοση στο εξωτερικό μέσω διεθνών πρακτορείων που συνεργαζόμαστε.

Απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη σημαντικών και απαιτητικών πελατών, ακριβώς επειδή οι χρόνοι παράδοσης είναι από τους κορυφαίους της αγοράς!